beats by dre cheap

Prva konferencija "Mladi s umanjenim sposobnostima-problemi i potrebe"


17.12.2007.

NVO altruista „SVJETLO“ organizovala je prvu konferenciju „Mladi s umanjenim sposobnostima problemi i potrebe“.  Konferencija se održala 17. decembra 2007. godine, sa početkom u 10:00 sati.

Učesnici su bili: mladi s umanjenim sposobnostima i stručni saradnici iz Mostara, Tuzle, Dervente, Prijedora, Trebinja, Novog Travnika, Sarajeva; predstavnici Komisija za pitanja mladih Kantona Sarajevo, Grada Sarajevo i općina u Kantonu Sarajevo; predstavnici podmladaka političkih partija; predstavnici srednjih škola te  predstavnici nevladinih organizacija.

Pokrovitelj prve konferencije „Mladi s umanjenim sposobnostima - problemi i potrebe“ bio je potpredsjednik Federacije BiH  Mirsad Kebo a supokrovitelj je Komisija za pitanja mladih i ravnopravnost spolova Općinskog vijeća Novo Sarajevo i zamjenik predsjedavajućeg OVNS Nurko Čaušević u funkciji koordinatora.

Prva konferencija „Mladi s umanjenim sposobnostima - problemi i potrebe“  je organizovana u sklopu projekta „Škola demokratije i mladi s umanjenim sposobnostima“ .

NVO Altruista SVJETLO
http://svjetlo.blogger.ba
14/01/2008 10:29