beats by dre cheap

Porodični dan 2007

ČLANOVI „ArTLinE“ KREATIVNE RADIONICE NVO ALTRUISTA „SVJETLO“ UNIKATNE RADOVE IZLAGALI NA MANIFESTACIJI „PORODIČNI DAN“ KOJA SE ODRŽALA U SKLOPU SARAJEVO FILM FESTIVALA

NVO altruista „SVJETLO“, već tradicionalno, u subotu 25.avgusta na Vilsnovom šetalištu učestvovala je na manifestaciji „Porodični dan“ koja se održala u sklopu Sarajevo Film Festivala.
U paviljonu broj 18. u periodu od 10:00 do 17:00 sati polaznici „ArT LinE“ kreativne radionice javnosti su predstavili unikatne proizvode koji su nastali radom i maštovitosti mladih s umanjenim sposobnostima: svilene marame, slike, ukrasni ramovi, kutijice za nakit, ukrasne šolje, svijećnjaci, ukrasni jastuci, oglice, ručno obojene figure, čestitke... koje su građani mogli kupiti. Novac od prodaje radova art radionice, bit će iskorišten za nabavku materijala i naknadu polaznicima art radionice.
Osim unikatnih  proizvoda  nastalih u „ArT LinE“ radionici, članovi NVO altruista „SVJETLO“ zajedno sa prijateljem Nebojšom Barta priredili su i karaoke zabavu.

Naš paviljon posjetili su i načelnik opštine Novo Sarajevo, gospodin Nedžad Koldžo i njegovi saradnici.

Posebne riječi zahvalnosti upućujemo Mirsadu Purivatri i Emeli Burdžović.

NVO Altruista SVJETLO
http://svjetlo.blogger.ba
27/08/2007 10:53